Ярославского официально уволили из Металлиста

Акционеры освободили Александра Владиленовича от должности главы наблюдательного совета клуба

Згідно з рішенням загальних зборів акціонерів публічного акціонерного товариства «Футбольний клуб «Металіст» Олександра Ярославського звільнено з посади голови наглядової ради клубу «Металіст». Про це йдеться в повідомленні компанії, передає УНН.

Крім звільнення О.Ярославського, загальні збори акціонерів звільнили членів наглядової ради клубу.

Згідно з рішенням загальних зборів, головою наглядової ради було обрано Сергія Курченко. Крім того, було обрано новий склад наглядової ради клубу.

Нагадаємо, 19 грудня депутати Харківської міськради прийняли звернення до голови облради Сергія Чернова з проханням передати ОСК «Металіст» в комунальну власність міста Харкова. У 2007 році, на період реконструкції та підготовки до Євро-2012, ОСК «Металіст» було передано містом в управління Харківської обласної ради.

20 грудня президент ФК «Металіст» Олександр Ярославський заявив, що може припинити фінансування клубу в зв'язку із заявами мера Харкова Геннадія Кернеса про те, що стадіон «Металіст» має бути повернуто в комунальну власність Харкова. 21 грудня харківський губернатор Михайло Добкін, коментуючи конфліктну ситуацію, заявив про те, що він не виключає можливості продажу стадіону «Металіст» приватній особі.

24 грудня О.Ярославський заявив, що складає повноваження президента ФК «Металіст» і передав зобов'язання з його фінансування іншому інвестору. Цього ж дня сайт футбольного клубу повідомив, що досягнуто домовленості з групою компаній «ГазУкраїна», головним бенефіціаром якої є Сергій Курченко, щодо придбання ФК «Металіст» у О.Ярославського.

УНН

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Теннис | 04 мая 2024, 22:55 9

Ига Свентек в трех сетах вырвала победу у Арины Соболенко

Комментарии