Роман БЕЗУС: «Со сборной и Динамо хочется выигрывать»

Полузащитник сборной Украины ответил на вопросы болельщиков

Федерація футболу України підводить підсумки акції, організованої для вболівальників напередодні товариського матчу національної збірної країни з командою Норвегії. Нагадаємо, що ми пропонували шанувальникам українського футболу поставити запитання чотирьом гравцям нашої збірної − Андрію Пятову, Андрію Богданову, Роману Безусу та Роману Зозулі.

Сьогодні пропонуємо вашій увазі відповіді півзахисника збірної України та київського «Динамо» Романа Безуса.
- Які цілі ти особисто ставиш перед собою на найближчі 5 років?
- Не хочу загадувати наперед, але є цілі і мрії, й до них треба йти крок за кроком. Зараз не треба про них розповідати. Але мрії є, й зараз вони пов'язані із національною збірною та з «Динамо» − командами, з якими хочеться вигравати.
- Збірна України зараз в непростій ситуації у відбірному турнірі до чемпіонату світу. За рахунок чого, на твою думку, наша команда може виправити її?
- Потрібно перемагати у найближчих матчах. А вже потім дивитися, як буде складатися ситуація. А за рахунок чого − тренери нам підкажуть. Також дуже важливим є настрій у команді. Можливо, навіть десь треба пожертвувати видовищністю гри, заради результату. Потрібно ретельно готуватися до кожного матчу і налаштовуватись на перемогу.

ФФУ
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 08 мая 2024, 00:15 0

Шмели выбили ПСЖ в полуфинале турнира и сыграют за титул либо с Баварией, либо с Реалом

Комментарии