Сергей ЗЕНЕВ: «Может быть, выйду на поле в следующем матче»

Форвард «Карпат» продолжает восстановление после травмы

Востаннє Сергій Зеньов виходив на поле у футболці «Карпат» у завершальному матчі попереднього чемпіонату - у травні 2012 року. Здавалося, що естонський форвард вже залишив в минулому свої проблеми зі здоров'ям. Він навіть отримав виклик до збірної, але за неї так і не зіграв... Чергова операція виключила його з гри ще більш ніж на півроку. Сергій тренувався індивідуально і таки зміг потрапити до переліку гравців, яких Ніколай Костов узяв на перші турецькі збори. Поїхав він і на другі збори, однак у першому матчі участі не брав. Про причини цього Сергій розповів Інформаційному центру.

- Сергію, ти багато пропустив. Як ти зараз почуваєшся в загальній групі?
- Звичайно, важко повертатися у гру після такого довгого періоду, але зараз я вже почуваюся нормально. Коліно мене вже не турбує. Та й навантаження адекватно переношу. Потрохи набираю форму, якщо все буде добре, то до початку чемпіонату, сподіваюся, вона стане наближеною до оптимальної.

- У матчі проти «Партизана» ти не грав. Чому?
- Тому що фізично я ще не готовий, також відчувається деяка невпевненість у власних силах. На те, щоб повністю влитися у тренувальний процес треба час. Але, можливо, вийду на поле в наступному матчі проти «Літекса».

- До речі, про наступного суперника. Два роки тому «Карпати» вже грали проти цього клубу...
- Я пам'ятаю цей матч, хоч участі в ньому тоді не брав, бо мав якесь дрібне пошкодження. Але пригадую, що Резван Кочіш тоді забив два голи.

- Під керівництвом Ніколая Костова ти не провів ще жодного матчу. Чи мав ти з ним розмову, чи розраховує він на тебе?
- Конкретно про те, чи розраховує він на мене ми не говорили. Думаю, головним фактором буде моя форма.

- Як ти переніс серйозні навантаження на перших зборах?
- Витримав, хоч і було багато ігрової роботи і серйозних навантажень.

- Зараз в команді досить серйозна конкуренція...
- У «Карпатах» на моїй позиції ніколи не бракувало виконавців. Нічого страшного, є над чим працювати і до чого прагнути. Буду добиватися права грати в основі.

- Сергію, в чому полягала проблема, через яку ти не грав?
- Як виявилося, останні матчі попереднього чемпіонату я провів без зв'язки... Так і не розібралися, чия то була помилка. Але зв'язки у мене не було. Словом, весь цей час, що я лікувався витратився даремно. Треба було заново робити операцію.

- А ти хіба не відчував, що з коліном негаразди?
- Якщо не робити певних вправ, то цього і не відчуєш. Люди спокійно живуть чи навіть грають без зв'язок. А потім «вилітає» коліно...

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 16:13 2

Каньисарес не ожидал, что Лунин будет играть на таком уровне