Микола СИЧ: «Результат є, але грою незадоволений»

«Энергия» – «Енакиевец» – 4:3. Послематчевый комментарий главного тренера «энергетиков»

Головний тренер «Енергії» Микола Сич поділився враженнями від матчу з «Єнакієвцем», у якому його команда святкувала перемогу з рахунком 4:3.

- Найголовніше був результат, однак грою незадоволений, - каже Микола Анатолійович. - Не можна починати домашню гру з 0:2, тим більше з такою командою як «Єнакієвець». У цьому матчі ми зуміли перебудуватися. Спочатку зрівняли рахунок, а потім вийшли вперед. Утім, кінцівка матчу вийшла валідольною. Кілька помилок, в тому числі і Владислава Лисенка, привели до того, що остання хвилина гри була нервовою. Єдине, що мене тішить у цьому матчі - це три очки. В плані турнірної таблиці вони дуже важливі.

- Олег Солодовник сказав, що «Єнакієвець» нічим не поступався «Енергії».
- У першому таймі так, а у другому таймі ми більше володіли ініціативою. Ми створили більше моментів, а по їх реалізації не хочу зупинятися на конкретних людях. Тут без коментарів, буде матч дивитися знову. Думаю, це неправильно, коли люди катають м'яч по штрафному майданчику і не забивають його в порожні ворота. Звісно, воротар суперника грав добре, однак були моменти коли і він був безсилим.

- Що сказали хлопцям після 0:2 на користь «Єнакієвця»?
- Похвалив в лапках. Сказав все, що я про них думаю. У попередній грі в Хмельницькому також у першій половині першого тайму брав тайм-аут. Команда повинна грати з першої хвилини зустрічі, а не починати матч з тренерської вимушеної зупинки гри. Команда виходить не зосереджена, розбалансована. В цьому бачу і свою провину. Утім, все добре тоді, коли добре завершується.

- Порівняйте бразильців «Єнакієвця» та «Урагана»…
- Важко порівнювати. Єдине, що можу сказати, що бразильці «Єнакієвця» ще незіграні, тому десь в тому нам трішки пощастило. Видно, що вони не в найкращій фізичній формі. Якщо відверто, то хороші всі. Від цього наш чемпіонат тільки виграє.

Богдан ПАСТЕРНАК

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 08:01 0

«Бенфика» с 1963 по 1965 год не проигрывала на протяжении 48 матчей