ШАТЕРНИКОВА: «Ломаченко и Усик будут громить соперников»

Координатор команды «Украинские атамани» верит в успех с приходом олимпийцев

Перед напівпрофесійною боксерською командою «Українські отамани» у Всесвітній серії боксу (WSB) ставиться завдання дійти до фіналу турніру.

Про це розповіла відома колишня боксерка України, координатор проекту «Українські отамани» Аліна Шатернікова.
«Найперше завдання, яке ставиться перед командою - це вийти у плей-офф. Задля цього треба посісти в нашій групі місце не нижче четвертого з шести команд, - говорить вона. - У нас президент клубу й президент Федерації боксу України завжди ставлять максимальні завдання. Тому таким завданням є дійти до фіналу турніру».
За словами Шатернікової, у нинішньому році конкуренція у WSB дуже серйозна, порівняно з першими сезонами.
«Якщо об'єктивно оцінювати, то поки що нам дійти до фіналу буде дуже важко. Але ми дуже сподіваємося, що наші зіркові олімпійці Ломаченко й Усік без травм і з достатньою легкістю громитимуть своїх суперників, перемагаючи матч за матчем. Звичайно, що яскраві перемоги лідерів мають надихати на якомога кращі виступи і решту боксерів», - зазначила координатор «отаманів».
Аліна Шатернікова також розповіла про фінансовий бік участі української команди в цих міжнародних змаганнях.
«Перемагаючи своїх суперників, боксери заробляють таким чином собі преміальні. Тому є фінансова мотивація, і найпростіша спортивна мотивація - це бажання перемогти. А взагалі, чим вище місце посяде команда за підсумками сезону, тим більша сума преміальних їй дістанеться», - підкреслила вона.
Нагадаємо, «Українські отамани» у WSB провели чотири матчі, три з яких програли казахам, німцям та італійцям. Єдина перемога дісталася їм в останньому поєдинку проти «Американських нокаутерів». Наразі «отамани» мають у своєму активі 5 очок і посідають передостаннє місце в групі. Наступний свій поєдинок вони проведуть 11 січня в Києві проти команди з Великобританії «British Lionhearts», яка наразі перебуває на другій сходинці турнірної таблиці групи «Б».
Анатолій БАБАК, gazeta.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Волейбол | 04 мая 2024, 10:21 13

Глава национальной федерации – о кадровой ситуации в сборной Украины

Комментарии