Юношеская сборная Украины отправилась на сборы в Гомель

Подготовку к турниру им. Гранаткина подопечные Петракова проведут в Белоруссии

25 грудня юнацька збірна України U18 (юнаки 1995 р.н.) відправилася на збори до міста Гомель у Білорусі. Там команда має готуватиметься до матчів турніру ім. Гранаткіна, який 5 січня розпочнеться у Санкт-Петербурзі.

Головний тренер юнацької збірної U18 Олександр Петраков повідомив прес-службі ФФУ, що до Білорусі вирушили усі 23 гравця, яких було запрошено на збори. За підсумками, тренери оберуть 18 з них, які і поїдуть на змагання до Росії.
Протягом зборів юнацька збірна проведе кілька контрольних матчів на відкритому повітрі. Її суперниками будуть команди першої та другої ліги Білорусі, а також дубль ФК «Гомель».
Зустрічі заплановані на 28 та 30 грудня − по дві гри кожного дня. Збірна U18 буде поділена на два склади, які й зіграють у ці дати.
На турнірі ім. Гранаткіна суперниками нашої збірної стануть Чехія, Азербайджан та Литва, які були також розподілені до групи «А».
Наводимо список гравців, які викликані на збори юнацької команди U18:
Воротарі: Богдан Сарнавський («Арсенал» Київ), Ярослав Ставицький («Шахтар» Донецьк), Віталій Чіжиков («Зоря» Луганськ)
Захисники: Вадим Шевчук («Динамо» Київ), Павло Полегенько («Динамо» Київ), Тарас Качараба («Шахтар» Донецьк), Едуард Соболь («Металург» Запоріжжя), Юрій Ткачук («Металіст» Харків), Євген Малік («Волинь» Луцьк), Олексій Мілютін («Динамо» Київ)
Півзахисники: Євген Чумак («Динамо» Київ), Ігор Харатін («Динамо» Київ), Артем Габелок («Шахтар» Донецьк), В'ячеслав Танковський («Шахтар» Донецьк), Сергій Сізий («Металіст» Харків), Дмитро Кравченко («Ворскла» Полтава), Юрій Яструб («Карпати» Львів)
Нападники: Артур Міронян («Шахтар» Донецьк), Роман Яремчук («Динамо» Київ), Артем Радченко («Металіст» Харків), Дмитро Луканов («Зоря» Луганськ), Микита Татарков («Металург» Запоріжжя), Тарас Завийський («Карпати» Львів)
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 29 апреля 2024, 15:45 2

Легендарный боксер рассказал, как готовится к бою с Джейком Полом

Комментарии