ЗАБРАНСКИЙ: «Если я уйду, клуб перестанет существовать»

Глава МФК «Николаев» продолжает поиски финансирования для своего клуба

Наставник «Миколаєва» вкотре акцентує увагу на фінансових проблемах клубу

- Руслане Михайловичу, минулого тижня в інтерв'ю «УФ» ви згадували про 20 грудня, день, коли перед командою обіцяли розрахуватися з боргами. Доленосна дата минула. Чим порадуєте?
- У п'ятницю телефонував пану Дятлову (голові Миколаївської обласної ради. - О. Т.), він саме був у Києві. Мали зустрітися в неділю, але поспілкуватися так і не вдалося. Тож нічого не залишається, як чекати…

- Відповідно, не маєте змогу й планувати зимову підготовку команди?
- Звичайно. Усе вже сплановано. Команда з 15 січня розпочинає підготовку. Уже є попередня домовленість щодо підготовки в Криму чи Трускавці. Однак залишається відкритим питання оплати цих зборів.

- Не секрет, що вашими гравцями активно цікавляться клуби прем'єр-ліги, про що вже неодноразово писали та говорили. Можливо, хтось уже встиг і працевлаштуватися?
- Особливо ніхто з гравців й не поспішає залишати «Миколаїв». Той же Антон Голенков, Ігор Семенина розуміють, що знайшли свою команду. Та, як уже говорив, не бачу сенсу переходити будь-куди. Та що вже говорити про хлопців, коли я сам отримав запрошення від одного з клубів, і мало не місяць відтягую з відповіддю. Чекаю, що все ж налагодиться ситуація в «Миколаєві»… Зрозумійте, якщо піду, то навряд чи клуб існуватиме…

Олександр ТРАВЯНКА, «Український футбол»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 18:35 6

Артем перепутал название своей команды

Комментарии