Сергей СИМОНЕНКО: «Кучук из Арсенала ушел не просто так»

У защитника «Арсенала» нет уверенности в завтрашнем дне

- Леонід Кучук підтвердив, що залишає колектив. Чи стала ця інформація для вас новою?
- Новою не стала, був готовий психологічно, оскільки читав про це в Інтернеті, але, так би мовити, з перших уст дізнався щойно, від вас.

- І якою буде ваша реакція на подію?
- За п'ять років у цьому клубі складно чимось здивувати. Особисто для мене неприємно, що пішов кваліфікований спеціаліст. Хотілося попрацювати з Леонідом Станіславовичем і далі. Усе інше - незрозуміло. Що буде згодом - невідомо. Можливо, ми всі залишимо команду. Чи ще щось трапиться… Варто бути готовим до всього.

- Тепер виконуватиме обо­в'язки головного тренера Юрій Бакалов. На ваш погляд, йому вдасться продовжити справу, розпочату білорусом?
- Зараз говорити про те, чи щось удасться, мабуть, недоречно. Варто дочекатися конкретики й подивитися, хто саме залишиться в команді. Чуток багато, а де правда - й сам не знаю… Наставник принципово залежить од підбору виконавців. Юрій Михайлович старатиметься. Але невідомо, який склад прибуде на його перший тренувальний збір.

- Тобто, в це трансферне вікно в команді очікуються суттєві кадрові пертурбації?
- Складно відповісти ствердно. Але якщо пішов із клубу голов­ний тренер, це - не просто так!

- Однією з причин відставки називають фінансову. Чи реальна вона?
- Так само у Всесвітній мережі читав про можливі зміни у фінансуванні клубу. Перед футболістами є певна заборгованість. Та все ж сподіваємося, що її погасять. Якими були мотиви відставки тренера? Я з Леонідом Станіславовичем на цю тему не спілкувався. Він краще знає ситуацію в клубі. Й ухвалив таке рішення, яке вважав правильним.

Юрій ОРОС, «Український футбол»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 19 мая 2024, 07:50 18

В американском Сан-Диего состоялось шоу бокса от Top Rank.

Комментарии