Ворскла отправится во Львов без своих лидеров

Безус и Даллку дисквалифицированы за перебор желтых карточек

Тренерський штаб полтавської «Ворскли» у гостьовому матчі 18-го туру чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги з львівськими «Карпатами» не зможе розраховувати на двох своїх гравців - 29-річного захисника Арменда Даллку і 22-річного форварда Романа Безуса, футболістів національних збірних Албанії та України відповідно.

До Львова, на друге в сезоні 2012/2013 всеукраїнське «зелено-біле» дербі Арменд Даллку (зріст - 187 см, вага - 82 кг) та Роман Безус (зріст - 185, вага - 78 кг), які є лідерами своєї команди, не приїдуть з одної і тої ж причини - перебір жовтих карток в іграх Прем'єр-ліги.

Що ж до «Карпат», то гра з «Ворсклою» стане останньою, в якій відбуває триматчеву дискваліфікацію боснійський півзахсиник «левів» Семір Штіліч.

Нагадаємо, що свої останні матчі в національному чемпіонаті і «Карпати», і «Ворскла» програли. Львів'яни в Маріуполі поступилися тамтешньому «Іллічівцю» (0:2), а полтавчани на своєму полі зазнали мінімальної поразки (0:1) від луцької «Волині».

Поєдинок «Карпати» - «Ворскла» відбудеться у суботу, в перший день календарної зими, 1-го грудня, на полі львівського стадіону «Україна». Початок о 17:30. Пряма трансляція на телеканалі «2+2».

Sport.ua

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 23:57 97

Бесславный вылет от подопечных Луиса Энирке, едва не сломавших каркас чужих ворот

Комментарии