Александр КАСЬЯН: «Наша игра вышла на новый уровень»

Форвард «Карпат» рад вернуться на поле после долгого перерыва

Після довгої паузи на поле повернувся нападник Олександр Кас'ян. Він замінив втомленого Гладкого хвилин за 15 до фінального свистка. Був у Сашка і непоганий момент, але все ж «Карпати» в цей час більше про оборону думали...

- У перші двадцять хвилин ми контролювали гру без варіантів для суперника. Ми забили швидкий гол, він додав нам упевненості. Та й взагалі в хлопців багато чого виходило, так треба грати у кожному матчі. Надалі ми продовжували тримати гру під своїм контролем.
- На твою думку, результат матчу є закономірним?
- Думаю, що саме цей результат є найбільш справедливий. У нас виходило багато чого, але й футболісти «Волині» не відсид-жувались в обороні.
- Наприкінці матчу ти вийшов на заміну. Які настанови отримав від головного тренера Ніколая Костова?
- Тренер казав сильно не пресингувати, натомість більше допомагати хлопцям в обороні, за можливості, бігти в атаку. Думаю, я виконав його настанови.
- Чи було сьогодні відчуття, що цей матч - справжнє західне дербі?
- Справді, ще задовго до початку матчу ми відчували, що цей матч матиме для нас неабияке значення. Це було західне дербі, в якому ми були зобов'язані проявити себе якнайкраще, інакше нас би не зрозуміли. Вважаю, ми показали, хто найсильніший у Західній Україні сьогодні.
- В останніх матчах команда показує хорошу гру. Чи є це ознака виходу «Карпат» із кризи?
- Ми справді в останніх іграх виглядаємо не так, як раніше. Наша гра вже вийшла на інший рівень. Думаю, що це помічають і вболівальники. Та й в самій команді присутня зовсім інша атмосфера, все налагоджується.
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 18 мая 2024, 11:04 2

Лондонский клуб нацелился на Артема Довбика

Комментарии