Штаб-квартира МОК затоплена, 30% архива уничтожено

Прорыв трубы безвозвратно унес около трети документов архива

У Лозанні в неділю, 11 листопада, через прорив труби у підвалі затопило архів Міжнародного олімпійського комітету, що розташовується в штаб-квартирі організації. Про це повідомляє Agence France-Presse з посиланням на генерального директора МОК Крістофа де Кеппера (Christophe De Kepper).

Рівень води в деяких приміщеннях досяг двох метрів. Пошкоджено виявилися 20-30 відсотків недавніх документів. Історичний архів, підкреслив де Кеппер, не постраждав, оскільки він розташований в іншій будівлі разом з музеєм МОК.
Затопленими виявилися в тому числі серверні, через що в штаб-квартирі відключився інтернет і телефон. Близько 150 співробітників організації в понеділок, 12 листопада, повинні перевести в іншу будівлю МОК у Лозанні. Деякі частини штаб-квартири, як очікується, не будуть пристосовані до роботи аж до середи, 14 листопада.
Прорив труби заторкнув також сусідні ресторани, кемпінг і трасу, яка протягом декількох годин була закрита. Над усуненням наслідків затоплення працюють близько 100 людей.
Сума збитку, нанесеного штаб-квартирі МОК, поки що невідома.

gazeta.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 07:42 19

Франк Лебеф высказался об игре украинского вингера

Комментарии