Сергей БУБКА: «Благодарю всех за поддержку»

Травмированный украинский теннисист хочет как можно скорее вернуться на корт

Федерація Тенісу України інформує, що в результаті нещасного випадку, який трапився в Парижі 1 листопада, Сергій Бубка-молодший отримав переломи ноги та руки.

Одразу після інциденту Сергія було оперативно доставлено в лікарню імені Жоржа Помпіду, де йому було зроблено операцію. За словами лікарів, операція пройшла вдало..

У Парижі Сергія відвідав президент Федерації тенісу України Вадим Шульман. «Коли я почув новини про Сергія, - розповів Вадим Маратович, - у мене був справжній шок. Але добре,що вдалося уникнути гіршого. Я відвідав Сергія разом зі своєю родиною, і було дуже приємно бачити, як Сергій веселився та посміхався серед моїх дітей. Звичайно ж, наша Федерація надасть усю необхідно підтримку, і ми з нетерпінням чекаємо його повернення на корт».

Сергій Бубка-молодший та його родина дякують усім за підтримку, а також висловлюють подяку працівникам лікарні Жоржа Помпіду за турботу та професійну допомогу.

За словами Серігя Бубки-молодшого, «у цій ситуації є і позитив - у складні часи розумієш, скільки навколо тебе друзів. Я дуже радий, що поруч зі мною у Парижі зараз моя родина і близькі люди. Ще ніколи в житті я не отримував такої кількості листів, дзвінків та меседжів підтримки. Щиро вдячний абсолютно всім - лікарям, тенісній громаді, друзям, вболівальникам. Сподіваюся якнайшвидше почати відновлення після травм».

Нагадаємо, що Сергію Бубці-молодшому 25 років, він посідає 182 позицію у світовому рейтингу і регулярно виступає за збірну України у матчах Кубку Девіса.

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 16 июня 2024, 00:49 1

Смотрите самые интересные моменты матча 1-го раунда группы В

Комментарии