Анатолий ДЕМЬЯНЕНКО: «На этой стадии случайных команд нет»

Главный тренер «Волыни» прокомментировал итоги жеребьевки Кубка Украины

- Анатолію Васильовичу, у наступним суперником «Волині» Кубку України стане дніпропетровський «Дніпро». Задоволені жеребом?
- Відповім, можливо, й очікувано: слабких суперників в чвертьфіналі не може бути. Це вже майже фініш цих змагань. Буде цікаво зіграти із командою, яка набрала хід у чемпіонаті і громить - принаймні восени - всіх у Лізі Європи. Буде чудовий матч. Хоча, звісно, поки щось конкретне про нього говорити важко - невідомо у якому стані підійде «Дніпро» до матчу, як складеться із травмами в обох командах і т.д.

- Чи полегшить підготовку той факт, що цього разу жеребкування наступної стадії кубка провели доволі оперативно?
- Звичайно! Бо це дуже добре для підготовки до матчу. Можна буде планомірно і свою команду підводити і за суперником стежити.

- Кого б ви хотіли у суперники перед жеребом?
- Чесно? Абсолютно рівно дивився на всіх ймовірних суперників, хіба «Шахтар» на цій стадії був небажаним. Інші - всі сильні повторюся - на цій стадії випадкових команд не буває.

- Який поєдинок 1/8 фіналу Кубка України вам сподобався найбільше?
- Про свою команду я не буду говорити - неетично, а з інших виділю все ж таки матч у Львові. Там усе було - і голи, і доданий час, і карток цілий оберемок - жовтих і червоних. Та й рівень гри пристойний.

fcvolyn.net

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 23 мая 2024, 00:20 6

Чемпион WBА в легком весе отреагировал на статистику просмотров боя Усик – Фьюри

Комментарии