Мирон МАРКЕВИЧ: «Мы больше думали о матче с Днепром»

Тренер «Металлиста» прокомментировал кубковый матч с «Карпатами»

По завершенні матчу 1/8 фіналу Кубка України на полі львівського стадіону «Україна, в якому «Карпати» у додатковий час вирвали вольову перемогу у «Металіста», головний тренер харків'ян Мирон Маркевич дав коментар подіям у грі та відповів на питання журналістів.

- Бойова вийшла гра. У нас було багато моментів, у «Карпат» також. Ми дали сьогодні можливість пограти тим, хто у нас мало грає, або взагалі не грає. Таким складом ми грали вперше. В принципі, моментами ми виглядали непогано. Але все-таки ми більше думали про суботню гру з «Дніпром» і про матч з «Русенборгом» на наступному тижні. А «Карпати» я вітаю з перемогою. Якщо вони далі будуть так само грати, як сьогодні, то напевно виберуться з того місця, на якому вони зараз.

- Як ви можете пояснити феномен селекції «Металіста», зокрема роботу Краснікова?
- Ми намагаємося шукати молодих, перспективних футболістів. В основному, всі гравці, які до нас приходять, показують хороший рівень, але, як і у всіх команд, у нас є проблемні місця, і нам взимку потрібно буде попрацювати в цьому напрямку. Особлива проблема у нас з гравцями з українським паспортом і саме їй ми взимку приділимо основну увагу.

- Як вам сьогоднішнє суддівство?
- У мене немає претензій до суддів. Були помилки і в одну, і в іншу сторону - все як завжди. Зазвичай, претензії до суддівства має той, хто програв, а хто виграв - той всім задоволений. Але в мене сьогодні жодних претензій немає.

- Коли можна чекати повернення Соси?
- Можливо, до матчу з «Байєром». 20 днів на відновлення, з них 10 вже пройшло. Плюс потрібен час для підготовки. Так, сподіваємося, що до гри з «Байєром» він буде готовий.

- Чи буде команда готова до «Дніпра»? Чи встигнуть хлопці за два дні відновитися після сьогоднішнього матчу, який тривав 120 хвилин?
- Я не думаю, що багато з тих хлопців, які грали сьогодні, вийдуть на поле в суботу у Дніпропетровську.

- Другий рік поспіль жереб зводить «Карпати» і «Металіст» в 1/8 фіналу Кубка України. Якою була ваша реакція, коли це сталося вдруге поспіль?
- Є нагода зайвий раз з'їздити додому (сміх в залі).

- За півтора тижня «Карпати» і «Металіст» зустрінуться знову. У чемпіонаті буде схожа гра, як сьогодні?
- По-перше, у нас буде інший склад. А по-друге, я не хочу так далеко заглядати вперед. У нас до гри з «Карпатами» у Харкові ще два серйозні поєдинки - в чемпіонаті і в Лізі Європи. Подивимося…

- Для вас принципово зайняти перше місце в групі у Лізі Європи чи головне вийти в плей-оф?
- Так, ми хочемо бути першими. Але «Байєр» - непростий суперник. Та спочатку головне, це повторна гра з «Русенборгом». Потрібно забезпечити собі вихід з групи, а вже тоді подивимося.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 июня 2024, 11:51 3

Чемпионат Европы по футболу состоится в Германии с 14 июня по 14 июля

Комментарии