ОВОНИКОКО: «Демьяненко посоветовал поймать кураж»

Автор важного мяча в ворота «Арсенала» поделился эмоциями от встречи с «канонирами»

Новачок «Волині» вдруге забиває дуже важливий гол. Овонікоко знову, як і в кубковому поєдинку в Черкасах проти «Славутича», зрівнює рахунок у матчі на останніх хвилинах. Йомі поступово входить у кращі фізичні кондиції (навесні він травмувався граючи за грузинський «Зестафоні») та отримує довіру від тренерів. У матчі із «Арсеналом» Абайомі вийшов на другий тайм замість Даніеля Суботича і на останніх хвилинах матчу зрівняв рахунок. Клубна прес-служба запитала нігерійця із грузинським паспортом про перипетії поєдинку.

- Йомі, не здавалося, що перебував в офсайді, коли пробивав по воротам Боровика?
- У той момент ні на що не зважав - просто йшов на подачу Сімініна. Ось ви зараз мені показуєте повтор і бачимо, що захисник зовсім на трішки, але затримався.

- У першому таймі «Волинь» прагнула атакувати, але більше небезпечних моментів ви створили у другій половині. Чому так сталося?
- Може, через те, що обидві команди почали більше відкриватися, з'являлися вільні зони, а для нападників це вигідно. Гра стала більш динамічнішою, пришвидшилася. Я ще мав два моменти, але одного разу не влучив по м`ячу, коли хотів в дотик пробити, а в самому кінці гри не вистачило кількох сантиметрів, щоб бути першим на м'ячі і проштовхнути його у ворота.

- Ти увійшов в гру після перерви. Особливі настанови отримував?
- Такі ж слова, які у попередньому домашньому матчі із донецьким «Металургом»: робити найкраще те, що вмію, а ще - упіймати кураж, відчути гру, працювати із м'ячем активно відкриватися, пресингувати суперника на його половині.

ФК Волинь

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 21:19 0

Жирона обыгрывает Барселону 4:2, испанский форвард забил на 75-й минуте

Комментарии