Александр ЛИВШИЦ: «Покупка Кривбасса шейхами – слухи»

Президент «Кривбасса» опроверг слухи о продаже клуба

- Олександре Іллічу, ви вже, наскільки мені відомо, встигли спростувати інформацію про продаж вашого клубу арабським шейхам, то чи можете уточнити, чому й звідки беруться подібні «качки»?
- Розумієте, наш клуб доволі неординарний для футболу України: по-перше, ми є цілком прозорою інституцією. Наприклад, податки платимо справно, по-друге, нашими засновниками є п'ять компаній - доволі різного профілю. Веду до того, що, справді, існувала невеличка ймовірність (десь відсотків п'ять): якась із цих компаній-засновників могла натякнути на якісь переговори, проте ми все перевірили й нічого не знайшли… Загалом, скажу відверто, на це особливої уваги не звертаю й мене це не засмучує: чутки є невід'ємною частиною футболу, тому якщо на них надто активно реагувати, здоров'я забракне.

- Наразі ваш клуб перебуває на 12-й сходинці таблиці, а однією з головних особливостей людського характеру (тим паче - чоловічого) є прагнення до кращого, до конкретних цілей. Натомість у вас, здається, такого немає…
- Насправді в усьому наявний свій сенс - є він і в існуванні кожного клубу. І розмови про відсутність у нас турнірних завдань - це вигадка журналістів. У реальності маємо цілі на кожен матч, і справді хочемо більшого. Проте добре розуміємо, що в усьому треба зважати на наявні можливості, насамперед - фінансові. Звідси - добираємо виконавців, звідси - ставимо завдання на чемпіонат, звідси - робимо вибір тренера.
- Давайте про нього. Олег Таран має репутацію людини зі складним характером, схильним до доволі жорсткої реакції на роботу журналістів. Ось і недавно нашому оглядачу нагрубив. Який його вплив на імідж «Кривбасу»?
- Олег Анатолійович - хороший спеціаліст і чудова людина. Однак у нього - складна робота, плюс… як би це сказати… останнім часом у його житті стало надто багато журналістів… На одному з наших матчів криворізькі вболівальники вивісили плакат із матюками на його адресу, він назвав цих осіб «ідіотами», а ваші колеги «розкрутили» цей епізод. Це правильно? Давайте прощати одне одному. Тоді прийде повага…
Володимир Баняс, газета «Український футбол»
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 18 мая 2024, 10:00 1

Чемпионат мира в элитном дивизионе пройдет в Чехии

Комментарии