Молодежь поддержит сборную Украины в матче против Черногории

НСК «Олимпийский» организует «Молодежный сектор»

16 жовтня 2012 року на НСК «Олімпійський» відбудеться матч кваліфікаційного турніру Кубку Світу ФІФА 2014 у Бразилії™ між збірними України та Чорногорії. За ініціативою НСК «Олімпійський», Федерації футболу України та ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл» під час цього матчу з трибун стадіону національну збірну підтримуватиме «Молодіжний сектор».

Запрошення до «Молодіжного сектору» отримали: вихованці Яготинского дитячого будинку «Віночок», члени молодіжного об'єднання «Скаути Києва» та інші найактивніші учасники заходів та подій на Олімпійському.
«НСК «Олімпійський» є головною спортивною ареною країни, тому одним з наших завдань є пропаганда спорту та здорового способу життя, особливо серед молоді та дітей», - прокоментував ініціативу в. о. директора стадіону Андрій Герц.
Ідея створення окремого сектору для молоді з'явилася давно, а тепер це стало можливим, завдяки підтримці Федерації футболу України та її ексклюзивного комерційного партнера ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл».
«Молодь є найактивнішою групою населення. І дуже важливо спрямувати її енергію та запал у правильне русло. А спорт, зокрема - футбол, найкраще поле для вираження емоцій. Саме тому було вирішено організувати «Молодіжний сектор» - трибуну, з якої юні фани зможуть особисто підтримати улюблену команду та надихнути її на результат!», - відмічають у Федерації футболу України.
Організатори «Молодіжного сектору» сподіваються заохотити молодь вести активний спосіб життя та долучити нове покоління вболівальників до футбольної культури і культури уболівання загалом.
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 17:27 292

Команды провели на «Лобановского» отложенный матч 5-го тура УПЛ

Комментарии