Рац дисквалифицирован на 2 матча

Наставник «Черноморца» Григорчук получил от КДК ФФУ один матч дисквалификации

4 жовтня відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України. Наводимо окремі витяги з рішень:

1. За удар суперника рукою у боротьбі за м'яч у 10-му турі Епіцентр Чемпіонату України відсторонити футболіста команди «Шахтар» Донецьк Раца Р. від участі у змаганнях на два матчі.

2. За образливі, нецензурні висловлювання та жести на адресу асистента арбітра у 10-му турі Епіцентр Чемпіонату України відсторонити тренера команди «Чорноморець» Одеса Григорчука Р. від участі у змаганнях на один матч. Клуб зобов'язати сплатити обов'язковий грошовий внесок у розмірі 7 500 гривень.

3. За образливі, нецензурні висловлювання та жести на адресу асистента арбітра у 10-му турі Епіцентр Чемпіонату України відсторонити тренера команди «Чорноморець» Одеса Савку М. від участі у змаганнях на один матч. Клуб зобов'язати сплатити обов'язковий грошовий внесок у розмірі 7 500 гривень.

4. За несанкціоновану появу в ігровій зоні стадіону у 10-му турі Епіцентр Чемпіонату України вболівальника команди «Чорноморець», який застосував фізичну силу до асистента арбітра, зобов'язати клуб сплатити обов'язковий грошовий внесок у розмірі 125 000 гривень.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 21 мая 2024, 11:53 1

Промоутер Тайсона поделился мыслями об украинце

Комментарии