Юрий ПАНЬКИВ: «Мы были ближе к победе»

Вратарь «Арсенала» об игре против своего родного клуба

Вихованець «Карпат» не провів у складі «зелено-білих» жодного офіційного матчу. Але до рідного міста приїздить доволі часто. У цьому році Юрій Паньків уже грав проти «Карпат» двічі - навесні він захищав ворота «Олександрії», цього разу - київського «Арсенала». Цікаво, що обидва матчі закінчилися з ідентичним рахунком 1:1. Після поєдинку з канонірами Юрій Паньків поспілкувався з журналістами.

- Гра була для вболівальників. Постійна віддача та боротьба сподобалась тим, хто сьогодні прийшов на стадіон. У Львові чудові вболівальники, за такої підтримки важко грати погано. Забивши гол, ми віддали ініціативу супернику, і потім за це поплатились. Ми мали хороші моменти, але не зуміли їх реалізувати, треба над цим працювати.

- Чи вважаєш ти результат матчу закономірним?

- Мені здається, що ми були ближчими до перемоги. Ми їхали сюди за перемогою, і були зобов'язані її здобувати. Нам треба сісти й проаналізувати всі помилки - і рухатись далі. Просто ми, як і кожна інша команда, розраховуємо перед матчем на три очки, до того ж ситуація в турнірній таблиці змушує нас до більш активних дій.

- Дискваліфікації Флореску і Шахова якось позначилися на грі?

- У нашій команді існує постійна ротація складу. Це основні гравці команди, але ті, хто вийшов, відіграли досить добре.

- У сьогоднішньому матчі ти досить часто виходив за межі штрафного майданчика. Скаржишся на гру центральних оборонців чи це така настанова на гру?

- У тих епізодах я грав по ситуації. Мені частенько доводиться грати за межами штрафного майданчика. У цьому матчі я був готовий до таких епізодів, адже передбачав, що «Карпати» гратимуть на контратаках.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 06:40 57

Уже известны все 5 клубов: Байер, Бавария, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссия Д