Все матчи Динамо в Лиге чемпионов покажет телеканал 2+2

Сразу после поединков в эфир будет выходить шоу «Про лигу чемпионов»

Телеканал «2+2» проводитиме пряму трансляцію всіх матчів ФК «Динамо» (Київ) у Лізі Чемпіонів УЄФА сезону 2012-2013 рр.

У першому раунді групового турніру столичні динамівці змагатимуться з футболістами французького «Парі Сен-Жермен» (ПСЖ). Поєдинок відбудеться 18 вересня на паризькому стадіоні «Парк де Пренс». Пряма трансляція матчу в ефірі «2+2» розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Відразу після поєдинку на «2+2» виходитиме шоу «Про Лігу Чемпіонів». Ведучий програми Ігор Циганик разом з відомими футбольними експертами аналізуватимуть суперечливі моменти зустрічі, висловлюватимуть свої оцінки гри. Для більшої наочності та переконливості дискусії творча команда «Про Лігу Чемпіонів» використовуватиме технологію 3D-моделювання.

Як уже повідомляв «ТелеПростір», єврокубкові поєдинки «Шахтаря» та «Металіста» цього року показуватиме «Медіа Група Україна» на своїх каналах. Окрім того, в ефірі каналу «Футбол» з'являться інформаційно-аналітичні програми «Ніч Ліги Чемпіонів» та «Шлях до Амстердама». За концепцією, програми схожі: кожного ігрового дня турнірів у студії телеканалу експерти та ведучий обговорюватимуть перебіг та результати зіграних матчів.

Як відомо, канали «Україна», «Футбол» та «Футбол +» разом з «1+1» та «2+2» на найближчі три роки стали офіційними трансляторами матчів Ліги Чемпіонів та Ліги Європи УЄФА на території України.

teleprostir.com

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 21:40 2

Смотрите видеообзор матча 34-го тура Ла Лиги 2023/24

Комментарии