В субботу Карпаты сыграют с Волынью

Товарищеский матч начнется в 18:00 на стадионе «Украина»

Зважаючи на паузу в чемпіонаті, у суботу львівські «Карпати» проведуть товариський матч проти луцької «Волині». Спаринг запланували розпочати о 18:00 на стадіоні «Україна». Щоправда, Ніколай Костов не зможе виставити на цю гру бойовий склад, у зв'язку з кадровими втратами.

Воротарі Мартін Богатінов та Роман Мисак наразі перебувають у таборі збірної Македонії та молодіжної збірної України. Є втрати і в лінії оборони - Ігор Пластун також готується до відповідальних матчів молодіжки, а Ігор Озарків перебуває у розпорядженні збірної України до 20-и років. Іван Мілошевіч щойно розпочав бігати навколо поля, Ігор Ощипко наразі відновлюється від свого ушкодження, що не дало йому зіграти в матчах проти донецьких «Шахтаря» та «Металурга».

Очевидно, не зіграють проти «Волині» Олег Голодюк та Михайло Кополовець, який зазнав незначного ушкодження в останньому матчі чемпіонату. Муртаз Даушвілі поїхав до збірної Грузії. Через дрібне ушкодження участь в останньому тренуванні не взяв Леван Кенія. Тому вибір в Ніколая Костова буде невеликий, але не виключено, що у ділі уболівальники зможуть побачити перспективних дублерів.

Щодо «Волині» то підопічні Анатолія Дем'яненка наразі тренуються в Яремчі. Втрат у тренера лучан значно менше, аніж в його львівського колеги. До молодіжної збірної поїхали Бабир та Насонов. Не будуть грати у Львові і двоє основних оборонців «хрестоносців» македонець Ванче Шиков складе компанію Мартіну Богатінову у матчах проти Хорватії та Шотландії. Болгарин Занєв гратиме проти італійців та вірмен. У п'ятницю «Волинь» виїде до Львова і проведе тренування на стадіоні «Україна».

«Карпати» та «Волинь» не вперше заповнюють такі паузи в чемпіонаті матчами між собою. У 2007-му році «зелено-білі» під керівництвом Юрія Дячука-Ставицького переграли підопічних Віталія Кварцяного з рахунком 5:0 (Батіста, Кобін - 2, Фещук - 2). А от дограти до кінця черговий спаринг, що відбувся у липні 2009-го не вдалося. За рахунку 0:0 на початку другого тайму суддя призначив пенальті у ворота волинян за фол проти Зеньова. Віталій Кварцяний категорично не погодився з рішенням арбітра, назвав його пройдисвітом республіканської категорії та забрав команду з поля. Карпатівцям довелося терміново формувати дві команди, щоб не порушувати підготовку до сезону.

Будемо сподіватися, що цього разу все обійдеться без подібних казусів і команди зможуть повноцінно та продуктивно заповнити паузу в чемпіонаті.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 28 июля 2024, 04:45 0

Отрыв Польши от Украины в рейтинге УЕФА вырос

Комментарии