Карпаты – Металлург Д. Анонс

«Карпати» зустрінуться з «колишніми» Костова

У суботу, 1 вересня, «Карпати» на стадіоні «Україна» поміряються силами з донецьким «Металургом». З особливим настроєм на гру вийде наставник «зелено-білих» Ніколай Костов, який починав роботу в Україні саме в Донецьку, очолюючи у 2008-2010 роках «Металург» у 84-х матчах чемпіонату.

Востаннє «Металург» приїжджав до Львова 7 квітня цього року, коли «Карпати» на «Арені Львів» поступились донецькому клубу з рахунком 0:2 після влучних ударів Лазіча та Чечера. Після цього львівська команда повернулася на стадіон «Україна». А 28 квітня цього року суперники знову зустрілись, але в Донецьку, де господарі лише в серії післяматчевих пенальті здолали «Карпати» у кубковому півфіналі і здобули путівку до Ліги Європи. Так що львівська команда намагатиметься взяти реванш і за цю невдачу, яка не дозволила «зелено-білим» третій рік поспіль брати участь у Лізі Європи.

Загалом, починаючи з 1997 року, це буде вже 27-й у чемпіонатах поєдинок «Карпат» і «Металурга»: 4 перемоги львів'ян, 10 нічиїх та 12 перемог дончан. У Львові в 13-ти матчах суперник найчастіше грали внічию - 6 разів.

Щодо кадрових втрат, то у «карпатівському» лазареті продовжують перебувати Зеньов, Болохан, Голодюк, Мілошевіч та Ощипко. Тренерські штаби обох суперників не зможуть задіяти у принциповому поєдинку і дискваліфікованих гравців - «карпатівця» Даушвілі та «металурга» Макрідіса. На гру проти «Карпат» у складі підопічних Юрія Максимова з особливим настроєм може вийде капітан «Металурга» Чечер, який не так давно захищав і кольори «Карпат», та вихованці львівського футболу Морозюк та Прийма.

Головним арбітром поєдинку призначено Сергія Бойка з Іванківа, за плечима якого вже 40 ігор у чемпіонатах. При суддівстві Бойка «Карпати» провели 8 ігор, у яких по три рази перемагали та грали внічию. А ось «Металург» у чотирьох матчах за участю Бойка не лише програв усі зустрічі, а й не забив при цьому жодного голу.

Тож вболівальники «Карпат» сподіваються, що цього разу їх команда збільшить поточну переможну домашню серію до трьох матчів, і після запорізького «Металурга» здолає і їх одноклубників з Донецька.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Ориентировочные составы:

«Карпаты»: Богатинов - Гирский, Пластун, Балажиц, Озаркив - А. Ткачук, Худобяк, Штилич - Ксенз, Гладкий, Лукас

«Металлург»: Бандура - Голайдо, Воловик, Барановский, Морозюк - Прийма, Мкртчян, Зе Соарес, Казарян, Димитров - Жуниор Мораес

Травмы: Болохан, Зенев, Голодюк, Милошевич, Ощипко («Карпаты»)

Дисквалификации: Даушвили («Карпаты») - Макридис («Металлург»)

Котировки букмекеров:
Bwin - 2,60 - 3,00 - 2,60
WilliamHill - 2,55 - 3,00 - 2,50
Betfair: 2,55 - 3,10 - 2,70

1 сентября, суббота
«Карпаты» - «Металлург» Д
Львов. Стадион «Украина». 17.30
ТВ-трансляция на телеканале «2+2»
Арбитр: Сергей Бойко (Иванкив)
Прогноз Sport.ua - 1:1

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 08 мая 2024, 02:23 0

Главный тренер «Боруссии» Д прокомментировал выход в финал Лиги чемпионов

Комментарии