Олег ШАНДРУК: «В конце мы упустили шикарные моменты»

Защитник «Волыни» вышел на поле после большого перерыва

- Ти грав в «основі» після чималої перерви. Чи сильно хвилювався?
- Не думаю так, особливого хвилювання не було. Це не перший матч у Прем'єр-лізі. Так само й вся команда сьогодні була налаштована добре, ми не злякалися - відразу це скажу. Однак, чого там критися - мали намір передусім грамотно зіграти в захисті.

- У «Дніпра» більше сподобалися фланги атаки чи центр на чолі з Калінічем?
- Мені здається, що це взагалі дуже збалансована команда. Багато раніше критики було на адресу Рамоса, а вони у цьому сезоні доводять, що треба мати терпіння. Команда грає у той футбол, який хотів прищепити Рамос.

- Хто більше імпонував сьогодні - Калініч чи Зозуля?
- Якщо забив балканець - значить він краще зіграв.

- Можеш стверджувати, що наприкінці гри фарт компенсував дніпрянам ті два моменти, які вони не реалізували після того, як Калініч зрівняв рахунок?..
- Можна і так вважати. Але психологічно у той момент ми неправильно зіграли - дуже вже швидко отримали гол у відповідь. Якби ми витримали невеличку паузу, потримали м'яча, то було б легше. В кінці гри шикарні моменти втратили…

- Тренери вам наголошували, що слід протриматися першу половину матчу і додати у другій, коли суперник може фізично підсісти?
- Так, але не завжди вгадаєш у цьому. Вся Європа грає у певні моменти дві-три гри на тиждень і буває, що команда може поспіль видати не дві-три, а чотири-пять хороших поєдинків. Тому на послаблення з боку «Дніпра» ми особливо не розраховували.

fcvolyn.net

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 19 мая 2024, 16:25 2

Александр стал абсолютным чемпионом мира после победы над Тайсоном в Эр-Рияде