Сергей ЛИТОВЧЕНКО: «Понравился Браун Идейе»

Голкипер «Волыни» отметил игру киевского «Динамо»

У матчі п'ятого туру Прем'єр-ліги у ворота «Волині», котрі захищав Сергій Літовченко, влетіло чотири м'ячі. Не допоміг своїй команді уникнути розгрому від «Динамо» (1:4) і захисник лучан Олег Шандрук. Утім, попри поразку, обидва гравці знайшли в собі сили поспілкуватися зі ЗМІ.

Сергій ЛІТОВЧЕНКО, воротар «Волині»:

- Сергію, ти у двох матчах пропускаєш, і у двох матчах «Волинь» програє із великим рахунком…
- Сьогодні я увесь матч відіграв, це зовсім інші відчуття, налаштування. Проти «Шахтаря» кілька разів непогано зіграв, а от сьогодні отримав інформацію для роздумів. Треба намагатися доводити, що можна на мене покластися.

- Хто сьогодні у «Динамо» найбільше сподобався?
- Браун Ідейє. Дуже швидкий, мобільний, гарно відкривався, щойно отримавши хорошу позицію, пробиває… Дуже заряджений на ворота. Велозу сподобався також - він тримав гру «Динамо», мав низький відсоток браку…

- Як відчуваєш - міг виручити сьогодні принаймні один раз?
- Якщо гол пропущено - значить завжди була можливість цього не допустити, значить треба працювати краще. Думаю, тренери вкажуть, що і де я недопрацював. Але стосовно голів ще скажу так: захист починається із атаки, тому всі недопрацювали сьогодні.

- Пропущені голи сняться?
- Аякже, бува до ранку очі не закриваються…

- Після оренди в охтирському «Нафтовику» твоя гра змінилася. Ти працював в оренді так добре, щоб закріпитися в основі «Волині»?
- Я також вважаю, що моя футбольна доля після цього змінилася і я справді дуже хотів закріпитися у «Волині» чи взагалі у Прем`єр-лізі, працював над цим на тренуваннях і в матчах у першій лізі.

www.fc.volyn.net

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 27 апреля 2024, 12:15 5

Команда Дмитрия Христича попробует выйти в Дивизион 1A

Комментарии