ФК Карпаты: «Жуков отсудил на хорошем уровне»

Львовский клуб официально признал, что оба удаления в матче с «Таврией» были правильными

Львівський клуб не має жодних претензій до суддівства матчу 4-го туру Прем'єр-ліги «Карпати» - «Таврія», що відбувся 4-го серпня на стадіоні «Україна» і завершився перемогою «зелено-білих» з рахунком 2:0.

ФК «Карпати» детально проаналізував усі, на перший погляд, спірні епізоди даного матчу і, попри закиди з боку частини вболівальників і деяких футбольних експертів на адресу судді поєдинку Дмитра Жукова, визнає, що дисциплінарні покарання футболістів «Карпат» були обґрунтованими, правильними, вжитими згідно букви футбольного закону.

Попри те, що весь другий тайм львівській команді довелось грати вдев'ятьох, ми не можемо висунути жодних претензій до арбітра матчу. Дві червоні картки, що їх отримали футболісти «Карпат», були абсолютно вмотивовані. Вилучення Муртаза Даушвілі - це провина виключно самого футболіста, який першу жовту картку заробив через власну дитячу помилку, а другу за зрив атаки, доволі грубо зігравши проти суперника. Окрім цього, своїм вилученням Даушвілі фактично спровокував і вилучення Івана Мілошевіча, який побіг до судді через півполя і дав волю емоціям, що неприпустимо для такого досвідченого гравця. Таким чином один фол призвів до закономірного вилучення обох футболістів. Єдиний момент, що дійсно може викликати дискусії, це ситуація, коли арбітр не одразу розібрався з вилученням Мілошевіча. Однак потрібно визнати, що ситуація на полі у цей момент була екстремальною, і вже за мить арбітр до своєї честі виправив помилку.

Наостанок ФК «Карпати» запевняє уболівальників команди, що не залишить без наслідків невмотивоване порушення ігрової дисципліни з боку вилучених футболістів, адже такі їхні дії могли коштувати команді турнірних очок.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 22 мая 2024, 17:54 14

Красюк рассказал, что команда Усика планирует попросить IBF сделать исключение

Комментарии