Павел КСЕНЗ: «Думали о контратаках, чтобы забить второй гол»

Один из героев матча против «Таврии» поделился впечатлениями о матче

Павло Ксьонз стає одним з лідерів «Карпат». У грі проти «Таврії» він забив перший гол, а за мить до свистка віддав гольову передачу на Лукаса. Після гри на Павла чекали його батьки, та все ж вінгер погодився поспілкуватися з пресою.

- Ще якісь емоції є, чи все на полі залишилося?
- А як може почуватися футболіст, команда якого весь другий тайм грає вдев'ятьох? Ясно, що треба показувати всі морально-вольові якості, які лише є. Нам треба був результат і ми не забували про нього навіть тоді, коли опинилися в скрутному становищі. Думали про контратаки, щоб забити другий гол і зняти усі питання.
- Що можеш сказати про вилучення Даушвілі та Мілошевіча?
- Я не зрозумів, за що Івана вилучили. Кажуть от зараз, що суддя забув про те, що раніше показав йому жовту картку. Взагалі, ситуація зовсім не зрозуміла. Але нічого, ми вистояли.
- Про якусь тактику можна було думати за такої кількості гравців?
- Тактика у нас була. Крайні форварди змістилися до центру поля, по обидві сторони від опорника. Треба було тримати середину, бо «Таврія» починала всі атаки через цю зону. Ми мали грати компактно.
- Коли ти отримав передачу від Худоб'яка, то віддав пас на Лукаса. Перед тим іспанець кілька разів не добіг до м'яча, видно було, що сил у нього майже не залишилося. Ти повірив у те, що в нього ще є резерв чи сумнівався, що сам зможеш пройти захисників?
- Лукас був вільний. Чому б не віддати йому пас? У мене, до речі, також сил вже не було, тому я вирішив не йти на двох оборонців, щоб не втратити м'яча. А він міг би потримати м'яча, зберегти його. Вийшло ж усе набагато краще, аніж планувалося.
- Розкажи про свій гол.
- Худоб'як упіймав м'яча після передачі від Тосіка і прострілив уздовж воріт. Кіпер «Таврії» вже не міг його дістати, а я просто вбіг у цю зону - залишалося влучити у ворота.
Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 26 мая 2024, 19:15 0

Саутгемптон обыграл Лидс в финальном матче плей-офф на Уэмбли

Комментарии