ОИ-2012. Украинские гимнасты квалифицировались в финалы

Наши гимнасты выступят в командном и трех одиночных финалах Олимпийских игр

У кваліфікаційному раунді олімпійського турніру, який визначав фіналістів в усіх видах, наші чоловіки в командній першості показали сьомий результат, забезпечивши собі шанс поборотися за командну нагороду.

Микола Куксенков і Олег Верняєв вийшли до фіналу в багатоборстві. Віталій Наконечний у вправах на коні фінішував шостим, а Ігор Радівілов в опорному стрибку - восьмим. Обидва забезпечили собі представництво в фіналах цих видів програми.

Лідер української збірної Микола Куксенков кваліфікувався до головного раунду змагань в абсолютній першості шостим - 89,931 бала. Олег Верняєв набрав 88,964 пунктів, що забезпечило йому 13 позицію. В топ-24, які виходять у фінал багатоборства, потрапив і чемпіон І Юнацьких Олімпійських ігор Олег Степко. Та через квоту в два спортсмени від однієї країни в абсолютній першості він не побореться за медаль.

Віталій Наконечний з 14,933 очка шостим вийшов в фінал вправ на коні, а Куксенков в цьому виді програми - перший запасний. Ігор Радівілов в опорному стрибку набрав 15,799 бала.

www.noc-ukr.org

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 12:18 0

В общей сложности расходы составят примерно 80 миллионов гривен

Комментарии