РАЙЧЕВИЧ: «Матчи против Шахтера и Динамо - самые простые»

Автор гола в ворота «Шахтера» о матче и старте чемпионата

У матчі з чинним чемпіоном ужгородці провели непогану гру і показали, що «Говерла» - команда з характером. Пропустивши у свої ворота два голи на початку другого тайму, підопічні О.Севідова на 85 -й хвилині завдяки м'ячу М.Райчевіча відновили на кілька хвилин інтригу в матчі. Але гол Є.Селезньова остаточно зняв всі питання щодо переможця. Тож кілька слів про матч клубна прес-служба цікавилася у автора єдиного голу.

- Мірко, перед грою з таким титулованим суперником хвилювання не було?
- Зовсім ні. Адже матчі проти таких команд як «Шахтар» та «Динамо» - найлегші для нас. Нам нема в цих іграх, що втрачати, тому навпаки, змушуємо суперника більше хвилюватися. Саме через призму таких ігор набувається досвід, який потрібний для наших молодих футболістів.

- Як тобі атмосфера на «Арені Львів»?
- Ми відчували підтримку глядачів, але певен, в Ужгороді уболівальників у нас було б значно більше.

- У минулому поєдинку в Одесі ми провалили перший тайм, у матчі з «Шахтарем» - початок другого. Це через те, що «Шахтар» заграв більш потужніше, чи причина в помилках?
- Ми старалися і досить непогано відіграли першу половину матчу, мали кілька нагод, щоб забити. Але в другому таймі суперник заграв значно потужніше і показав увесь свій потенціал, звісно, в пропущених м'ячах не обійшлося без наших помилок.

- Гол, забитий тобою у ворота «Шахтаря» - вагомий здобуток у професійній кар'єрі. Кому б присвятив цей гол?
- Своїй сім'ї.

fcgoverla.uz.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 06 мая 2024, 20:36 3

Звание абсолюта будет у победителя 2 недели – до поединка Хргович – Дюбуа

Комментарии