Карпаты накажут Эрика за односторонний разрыв контракта

Представители львовского клуба обратятся в компетентные органы

Останнім часом у різних ЗМІ з'явилось чимало повідомлень та відверто недостовірної інформації щодо відносин між ФК «Карпати» та футболістом Еріком де Олівейра Перейра. З метою інформування футбольної спільноти ФК «Карпати» подає офіційну позицію щодо грубих порушень умов контракту з боку гравця.

16.06.2012 року Ерік не з'явився на заплановане тренування команди та відтоді взагалі не з'являвся в розташуванні ФК «Карпати». А вже 18.06.2012 року до ФК «Карпати» надійшов лист від представників Еріка, в якому повідомлялось про розірвання футболістом контракту.

ФК «Карпати» констатує, що Ерік розірвав контракт безпідставно, в одноосібному порядку, та сприймає поведінку футболіста як грубе порушення вимог статутних і регламентних документів сфери футбольного регулювання, умов укладеного контракту, а також положення чинного трудового законодавства України.

З метою захисту своїх економічних інтересів, а також застосування до футболіста фінансових санкцій та заходів дисциплінарного впливу, ФК «Карпати» ініціюватиме розгляд питання компетентними органами футбольного регулювання.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 18:04 1

«Атлетико» и «Челси» – фавориты на трансфер нападающего

Комментарии