Кривбасс разгромил свою молодежь в товарищеском матче

Всего взрослая команда отправила в ворота U-21 шесть мячей

На полі стадіону «Спартак» футбольна команда «Кривбас» провела тренувальний поєдинок проти своєї молодіжної комнади (U-21).

Зустріч пройшла за відчутної ігрової та територіальної переваги більш досвідчених гравців головної команди Кривого Рогу та завершилась її перемогою з рахунком 6:1.

У складі «головного» «Кривбасу» двічі відзначився Младен Бартулович, ще по м'ячу на свій рахунок записали Джаба Канкава, Антоніо Яколіш, Богдан Шершун та Денис Дедечко, який наразі знаходиться в "Кривбасі» на перегляді. У складі кривбасівської «молодіжки» відзначився Віталій Ольховський.

Головний «Кривбас» грав наступним складом: Тлумак, Лобжанідзе, Лисицький, Шершун, Пашаєв, Канкава, Дедечко, Валєєв, Матіч, Бабатунде, Бартуловіч. В другому таймі грали: Іваненко, Петров, Васільєв, Дедечко, Канкава, Матіч, Яколіш, Бартуловіч, Бабатунде та ще два гравці, які знаходяться на перегляді.

На цьому спаринги «Кривбасу» не закінчуються, й завтра - 12 липня - головна команда Кривбасу проекзаменує другу молодіжну команду клубу - U-19. Матч має пройти на стадіоні «Спартак» та розпочатись о 18.00.

Прес-служба ФК «Кривбас»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 21:40 2

Смотрите видеообзор матча 34-го тура Ла Лиги 2023/24

Комментарии