Стадион Волыни готовится к новому сезону + ФОТО

Существенные изменения коснулись табло и системы безопасности спортивной арены

Домашня арена луцької «Волині» готується до початку чемпіонату. Найістотніші зміни наразі торкнулися табло й безпеки «Авангарду».

Зокрема, компанія «Фаворит-Спорт» у ці дні закінчує монтаж нового світлодіодного табло. Ця організація спеціалізується на обслуговуванні спортивних об'єктів, а саме футбольних натуральних і штучних полів, табло, сидінь тощо.

Сергій Качало, керівник департаменту електроніки «Фаворит-Спорт», розповів прес-службі клубу, що нове табло «Авангарду» працюватиме у режимі телевізора, тобто окрім того, що здатне виводити рахунок та час, є можливість трансляції відеороликів, заставок, фотоінформації. «Його розміри 6*4 м, фізична роздільна здатність 240*160, віртуальна - 480*320, інформація на табло редагуватиметься за допомогою комп'ютера», - розповів Сергій Іванович.

Окрім великого табло у проекті є й блок додаткового, меншого екрану. На ньому можливий показ часу, а також рахунку матчу. Традиційний, «круглий», годинник, який є в старому варіанті, згодом демонтується.

Задля вимог безпеки на «Авангарді» встановлені й стаціонарні турнікети на секторах, де зазвичай розміщуються вболівальники із гостьових команд, а також найпалкіші вболівальники «Волині» із 17-го сектору.

Крім того, наш сайт уже повідомляв, що розпочалася заміна сидінь. У секторах 8, 9, 10 та 17 наразі встановлено 1000 нових крісел. Поступово кількість нових сидінь збільшуватиметься і заміною буде охоплено усю арену.

fc.volyn.net

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 27 сентября 2024, 15:45 28

Перед встречей в Лиге чемпионов горнякам важно сыграть в Ровно не хуже, чем с «Оболонью»

Комментарии