Давид РУПА: «Карпаты - очень быстрый соперник»

Игрок «Краковии» поделился впечатлениями от спарринга с львовским клубом

«Краковія», яка до перерви не могла провести і 5-ти хвилин без провалів в обороні, в другому таймі гри з «Карпатами» показала зовсім інший футбол. Давід Рупа один з групи футболістів, які зявилися після перерви і покликані були налагодити командні дії.

- Сьогодні ваша команда показала два різних тайми. В першому було чимало помилок в захисті, у другому ж вам вдалося це виправити. Чому така суттєва різниця в грі команди?
- Важкий вийшов матч. «Карпати» - дуже швидкий суперник і через це ми часто не встигали за гравцями львів'ян. Дуже важко грати, коли суперник тебе переважає в швидкості. Але ми зуміли поставити добре гру після перерви, більше намагалися контролювати м'яч і вже непогано виглядали в другому таймі. Принаймні краще ніж до перерви.

- Але ж до перерви ви створили свої найреальніші нагоди, щоб забити «Карпатам».
- Так. Але моменти це така річ, що їх або створюєш або ні. Якщо сторюєш, то використовуєш або ж ні. Якщо не забиваєш, намагаєшся зробити все спочатку, щоб знову створити момент і спробувати його використати. Така це гра.

- Епізод з пенальті обговорювали в роздягальні?
- Трохи. Арбітр справедливо його назначив. У Марціна (воротаря - Авт.) іншого виходу не було.

- Дехто з гравців «Краковії» казав, що слідкував за виступами «Карпат» у попередніх спарингах. Ви також?
- Частково. Знаю про їхню перемогу над «Шльонском». Та й чемпіонат України час від часу переглядаю.

- Ви згадали про гру зі «Шльонском». «Карпати» перемогли чемпіона Польщі 3:1. Ви ж поступилися львів'янам лише 0:1. Можна сказати, що в заочній дуелі ви виявилися кращі за вроцлавський клуб?
- Звісно, що ми потішили своє самолюбство. Хоча поразка, з яким би рахунком вона не була, залишається поразкою. В чемпіонаті, що за 0:1, що за 1:3 не дають очок. Але попри сьогоднішню поразку, скажу, що ця гра для нас виглядала доволі оптимістично. Вона показала, що рух вперед є.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 08 мая 2024, 02:23 0

Главный тренер «Боруссии» Д прокомментировал выход в финал Лиги чемпионов