ГЕНИНСОН: «Принимать бой Кличко на Олимпийском - честь»

Гендиректор концерна «Укрспортарена» развеял слухи о нежелании предоставлять стадион для бокса

28 червня 2012 року Володимир Генінсон, гендиректор державного концерну «Укрспортарена» відповів на запитання журналістів в Національному спортивному комплексі «Олімпійський». Мова йшла про гостинність Головної арени країни і бій видатного боксера Віталія Кличко.

Журналісти змогли з'ясували усі сумнівні питання з приводу розголосу, який отримала в пресі опублікована стаття у німецькому виданні Frankfurter Allgemeine. В ній йшлося про проблеми з проведенням боксерського поєдинку.

Володимир Генінсон вкотре наголосив, що бій світових зірок боксу на Олімпійському - це велика честь для Головної арени країни.

Тож, НСК готовий до співпраці з братами та з радістю прийме чемпіонів світу. Якщо братам-боксерам необхідно провести бій 8 вересня, то буде зроблено все можливе для успішного проведення поєдинку.

Щодо газону і спеціального покриття, то він пройшов «бойове хрещення» ще 8 жовтня 2011 року на відкриті спорткомплексу - додав Володимир.

Нагадаємо, що з квітня місяця керівництво НСК «Олімпійський» вело переговори з компанією братів Кличко The Klitschko Management Group GmbH про проведення бою. В свою чергу, представники компанії братів Кличко неодноразово інспектувало НСК і оцінили можливі локації. Керівництво «Олімпійського» погодилося виконати всі вимоги компанії Кличко. Були зроблені необхідні прорахунки, змінено річний графік заходів. Але нещодавно, з незрозумілих причин НСК «Олімпійський» отримав відмову від компанії KMG.

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 19:12 8

Национальная сборная Украины не будет обделена бонусами

Комментарии