Максим СТАРЦЕВ: «Волынь предложила полноценный контракт»

Новичок «Волыни» рассказал о своем переходе в новый клуб

Луцька «Волинь» уклала другу у літнє міжсезоння угоду із новачком: підписано знаного та досвідченого голкіпера Максима Старцева. Клубна прес-служба напередодні відльоту команди на збори до Словенії розмовляла із кіпером про обставини підписання контракту.

- Максиме, вітаємо тебе у новому клубі. Можеш розповісти як ти опинився у лавах «хрестоносців»?
Це складна, але щаслива історія. Початково керівництво «Металіста» мало намір віддати мене в оренду до одного з клубів УПЛ. Але «Волинь» запропонувала мені повноцінний контракт, тому я не вагаючись погодився, адже в такий спосіб легше довести чого ти вартий у воротах. А ще я дякую харків'янам за те, що надали мені статус вільного агента, хоч моя угода з ними мала тривати ще рік. Клуб вчинив дуже поважно і я бажаю тепер вже колишньому клубу успіхів у майбутньому. Але всі думки тепер про «Волинь», хочеться довести і власну придатність, і команді допомогти виконати завдання у новому сезоні.
- У Луцьку навесні добре зарекомендував себе Денис Шеліхов. Не переймаєшся конкуренцією з ним?
- Конкуренція - це дуже добре для команди і для конкретних гравців. Але ми суперничаємо за місце у воротах, а взагалі у нас приятельські стосунки.
- Ви ще й земляки із Денисом - обидва народилися у Херсоні…
- Так, крім того я знаю Дениса ще по «Дніпру», у якому грав у 2006-2007 роках. Він був тоді зовсім юним, але я вже тоді бачив, що в нього чудові задатки. Радий за нього, за його останні успіхи.
- Кого із «Волині» ще знаєш?
- Олега Герасимюка, Сашу Пищура, Женю Пічкура, Леандро по «Таврії»… Згодом із усіма перезнайомлюся, це не проблема.
- Луцьк встиг побачити?
- Раніше трохи вивчав його, коли з командами приїздив грати проти «Волині». Знаю, що це компактне, зелене і чисте місто, із усією необхідною інфраструктурою. Згодом обживуся та обов'язково привезу сюди сім`ю.

fc.volyn.net
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 июля 2024, 09:22 5

Украинцы попали в неприятную компанию

Комментарии