Янукович пожелал сборникам удачи

Президент Украины посетил с официальным визитом тренировочную базу сборной

У п'ятницю, 8 червня, тренувальну базу національної збірної у Кончі-Заспі відвідав Президент України Віктор Янукович, побажавши гравцям і тренерам команди удачі.

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс і головний тренер національної команди Олег Блохін поінформували главу держави про останні приготування збірної до початку фінальної частині ЄВРО-2012.

Звертаючись до футболістів Віктор Янукович сказав: «Хочу, щоб ви відчували, що серце кожного українця битиметься з думками про вас. Щоб ви відчували, що граєте на рідній землі, і ця енергія рідної землі дає вам сили зробити все можливе і неможливе». Президент додав, що українські вболівальники вірять у те, що гравці збірної зроблять усе для перемоги, і закликав їх продемонструвати бойовий дух.

Також глава держави нагадав, що в 2010 році мало хто вірив у те, що Україна зможе своєчасно підготуватися до ЄВРО-2012. «Виявилось, що у нас є сили, дух і бажання, − і ми зробили усе, що пообіцяли, − зазначив Віктор Янукович. − Бажаю удачі і вам. Будемо молити Господа Бога, щоб допомагав. Я тримаю за вас кулаки».

У відповідь капітан синьо-жовтих Андрій Шевченко подарував Віктору Януковичу іменну футболку збірної з 12-м номером, а Олег Блохін − офіційний м'яч ЄВРО-2012 з автографами гравців національної команди.

Нагадаємо, що перший матч фінального турніру континентальної першості збірна України проведе проти Швеції у понеділок, 11 червня, на реконструйованому київському НСК «Олімпійський». А 15 та 19 червня наша команда зіграє відповідно з Францією та Англією.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 16:13 0

Каньисарес не ожидал, что Лунин будет играть на таком уровне

Комментарии