Главный тренер Буковины получил грамоту от ФФУ

Сегодня наставнику команды из Черновцов исполнилось 38 лет

Сьогодні виповнюється 38 років головному тренерові чернівецької «Буковини» Вадиму Зайцю. Вадим Григорович очолює тренерський місток нашої команди 2,5 сезони. За цей час «Буковина» досягла помітного прогресу. Зокрема, колектив із Чернівців здобув путівку в першу лігу. У першому дивізіоні буковинський колектив здобув багато блискучих перемог і постійно рухається вперед.

Цього тижня Вадима Григоровича нагороджено грамотою Федерацією футболу України. Наш тренер також отримав привітання від крайової обласної федерації. У розмові з клубною прес - службою Вадим Заяць зазначив: «Найкращим подарунком для мене стало те, що ми завершили сезон на мажорній ноті. Щодо моєї тренерської роботи, то постійно прагну вдосконалюватися. З часом вже зявляється певний досвід. Наша команда буде штурмувати нові вершини. «Буковина» представляє край, який багатий на талановитих людей. Чернівецька команда своїми вдалими виступами піднімають престиж нашої області».

ФСК «Буковина» бажає Вадиму Григоровичу міцного здоров'я на довгі роки, незгасної енергії, душевного комфорту, особистого щастя. Бажаємо те, щоби Ви ніколи не зупинялися на досягнутому, максимально реалізовували свій потенціал. Переконані, що під Вашою орудою футбольна команда «Буковина» і надалі радувати нас своїми перемогами.

ФСК Буковина

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 10:06 5

Бельгийский вратарь Тибо Куртуа вернулся после травмы

Комментарии