Константин ПОЛИЩУК: «Севастополь виноват сам»

Тренер крымчан поздравил «Буковину» с ничейным результатом

Після матчу «Буковина» - ФК «Севастополь» представники ЗМІ спілкувалися з тренером кримської команди Костянтином Поліщуком. Річ у тім, що головний наставник команди з Севастополя Сергій Пучков відбував дискваліфікацію через вилучення у матчі 33 туру. На післяматчевій прес - конференції пан Костянтин відзначив гру чернівецької «Буковини».

- Ваш коментар гри «Буковина» - «Севастополь»…
- Ви добре знаєте про те, яке було напруження напередодні гри. Десь, напевно, на наших футболістів тиснула уся ця інформація. Щодо гри, то її хлопці провели на пристойному рівні, володіли ініціативою, створювали моменти. Ми самі винні, бо не спромоглися реалізувати ті моменти, які створювали у воріт суперника.

- Напередодні весняної частини першості України представники «Севастополя» заявляли про те, що кримська команда повинна виграти усі наступні матчі. Сьогодні ж «Севастополь» втратив очки в Чернівцях…
- Скажу, що ми не аналізували те, де можемо втратити очки. Ми виходили на кожну гру та прагнули досягти позитивного результату. Ми прагнули обіграти кожного суперника. Сталося так, що «Буковина» - це єдина команда, яка відібрала у нас очки у весняній частині першості України.

- Якої Ви думки про гру «Буковини»?
- «Буковина» - дуже хороша та симпатична команда. У матчі з нами чернівецькі футболісти повністю виклалися на футбольному полі. Я вітаю буковинський колектив із нічийним результатом.

ФСК Буковина

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 11:00 0

Важные события во всех видах спорта совместно от Sport.ua и GGBET

Комментарии