Фанаты Карпат будут бойкотировать Евро-2012

Об этом заявил лидер львовского фан-клуба Тарас Павлив

Коментуючи кадри фільму Бі-Бі-Сі «Стадіони ненависті» лідер фан-клубу ФК «Карпати» (Львів) Тарас Павлів зазначив, що на відео фанати «Карпат» кричать далеко не те, що перевели на англійську мову британські телевізійники, і заявив, що українські фанати будуть бойкотувати матчі Євро-2012 в Україні, адже саме для українських вболівальників не створено жодних умов для відвідування матчів як національної збірної, так і інших команд. Про це він заявив в ефірі «5 каналу».

«Я б не сказав, що у нас є сильна проблема расизму, як ось тут роздуто. Якщо повністю дивитися це відео, то вболівальники кричать далеко не те, що там говориться: «white power», а просто перекрикуються між собою. Англійці це перевели і доводять до своїх громадян як великий расизм. Я вважаю, що такої проблеми взагалі немає», - зазначив Павлів.

«Взагалі є серед фанатів повний бойкот Євро в Україну. Ніхто з фанатів не піде на цей чемпіонат і не буде відвідувати ні матчів збірної, ні матчів інших команд. Нас не цікавить турнір, який створений для директорів та їх секретарок. Для вболівальників не створено жодних умов для того, щоб ми навіть підтримували свою збірну, тому цей турнір, в принципі, нас не цікавить. І ніякого расизму на трибунах не буде», - заявив лідер фан-клубу ФК «Карпати».

Sport.ua

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 07:00 24

Два предыдущих матча соперников этой весной завершились с одинаковым счетом 4:1 в пользу горняков

Комментарии