Бальчос обратился к Григорию Суркису

Президент ПФЛ просит главу ФФУ разобраться с судейством в матче «Севастополь» - «Металлург»

Заява президента ПФЛ Бальчоса М. В. стосовно подій у матчі 33-го туру чемпіонату України серед команд клубів першої ліги «Севастополь» Севастополь - «Металург» Запоріжжя.

Події, що відбулися під час матчу 33-го туру чемпіонату України серед команд клубів першої ліги «Севастополь» Севастополь - «Металург» Запоріжжя 24 травня 2012 року, викликали негативний резонанс з боку футбольної спільноти і вболівальників України. У центрі уваги знаходиться якість арбітражу цього матчу. Окрім цього, лунають звинувачення і на адресу ПФЛ.

Зважаючи на це, інформую, що згідно із статутними та регламентними документами Федерація футболу України має виключні повноваження з підготовки арбітрів і проведення арбітражу матчів.

У зв'язку з цим сьогодні я направив лист президентові ФФУ Суркісу Г. М. з проханням внести до порядку денного Виконкому ФФУ, засідання якого призначено на 30 травня 2012 року, питання про ситуацію, що склалася навколо матчу 33-го туру чемпіонату України серед команд клубів першої ліги «Севастополь» Севастополь - «Металург» Запоріжжя, за обов'язкової участі при розгляді цього питання куратора системи арбітражу в Україні П'єрлуіджі Колліни.

www.pfl.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 17 мая 2024, 11:20 6

Бывший нападающий киевского «Динамо» дал прогноз на бой украинца против Тайсона Фьюри

Комментарии