Футбольный хит для меломанов «Оле, Україно!» +ВИДЕО

«Оле, Україно!» – видеоработу на песню с таким названием подарил меломанам певец Дмитрис

«Оле, Україно!» - відеороботу на пісню під такою назвою подарував меломанам співак Дмітріс - нове ім'я в українському шоу-бізнесі. Виконавець зі справжньою українською душею присвятив свою пісню «Оле, Україно!» Євро-2012 року. «В футболі мене приваблює рух, динаміка, командний дух та емоції», - пояснює співак, який є фанатом цього виду спорту.

В основі відео лежить гра козаків з командою «X». Лейтмотив кліпу - українські футболісти готуються до міжнародних матчів Євро-2012 року, а вболівальники, особливо дівчата-красуні, своєю підтримкою допоможуть їм успішно зіграти під час матчів: «…красуні на трибунах і барабанів грім, наш прапор жовто-синій - у світі він один!»

Знімальний процес тривав протягом 12 годин. Оскільки зйомки кліпу відбувались в грудні 2011 року в павільйоні Укрнаукфільму, в відеороботі не побачиш зеленого газону на стадіоні футбольного поля, натомість обов'язково зарядишся атмосферою футбольної гри та драйвом співака, якими насичена ця композиція.

Відео на композицію «Оле, Україно!» можна переглянути на офіційному сайті співака Sport.ua та http://www.youtube.com/watch?v=HoFkU79i2g8

ДОВІДКА

Дмітріс (справжнє ім'я Дмитро Леськів) народився 9 серпня 1986 року в Москві, в сім'ї українців, які невдовзі переїхали в Ригу. До 2005 року проживав в Латвії. Знайомство з українською культурою та традиціями відбувалося в дитинстві під час щорічних літніх поїздок в Україну.

У 2010 році закінчив факультет «Музичного мистецтва» за спеціальністю естрадний спів Київського національного університету культури та мистецтв.

Дмітріс не лише вокаліст, а й музикант. Співак володіє грою на трьох інструментах: кларнеті, саксофоні та синтезаторі. Працює в стилі поп-рок. Сам пише музику до своїх пісень, інколи виступає співавтором текстів. Серед його пісень «Ніч» (2006 рік), «Літаком» (2009), «Казкова ніч» (2010 рік), «Літня» (2011 рік), «Цілую» (2011 рік), «Оле, Україна» (2011 рік). Більшість композицій з репертуару співака романтичні, інші - драйвові, як-от «Оле, Україно!». Подальший крок у творчості Дмітріса - запис першого студійного альбому.

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 20:11 2

Смотрите самые интересные моменты матча 36-го тура АПЛ

Комментарии