Альтмана сменит Протасов?

Де-юре наставник «Таврии» уже уволен со своего поста

«УФ» уже звертав увагу на тренерський місток сімферопольської «Таврії», й ось по завершенню чемпіонату ми дізналися інсайдерську інформацію:

Семена Альтмана де-юре звільнено із займаної посади, а на його місце керівництво ФК обирає між Олегом Протасовим і голландським фахівцем, ім'я якого поки тримає у суворій таємниці.

«У мене чинний контракт до кінця наступного чемпіонату, який я маю намір відпрацювати повністю. Щодо завдань на нинішній сезон, справді, ми з футболістами поставили мету боротися за вихід у Лігу Європи й продовжуємо це робити. І я відзначив це на прес-конференції після матчу з донецьким «Металургом», сказавши, що ми підемо до кінця. Але ж я завжди говорив: аби грати у єврокубках, треба бути готовими до цього у всіх аспектах», - це уривок інтерв'ю Семена Йосиповича, яке він дав «альтернативному» офіційному сайту СК «Таврія» 29 квітня. Тими днями, нагадаю, сімферопольці зіграли внічию з донецьким «Металургом» перенесений матч 20-го туру й практично звели нанівець усі свої потуги кваліфікуватися до Ліги Європи. Паралельно з невдачами таврійців активно розвивалися події у Києві - журналістам «УФ» «злили» інформацію сімферопольські колеги про те, що дні пана Альтмана у Криму полічено. Після публікації цієї новини в«УФ», на нашу газету вилилося відро багнюки від Альтмана та клубної прес-служби: мовляв, ви - некомпетентні, непрофесійні, ну й так далі…

Поспішаємо зазначити: здається, практично ще місяць тому ми мали рацію! Альтман не виконав поставленого завдання й практично на сто відсотків втратив посаду коуча. Інформація, яка надійшла до журналіста «УФ» з-за кордону (а вона варта уваги!), справляє враження: керівництво «Таврії» обирає між українським фахівцем Олегом Протасовим (який не так давно звільнився з казахстанської «Астани») та маститим голландським фахівцем. Деталі з'ясуються згодом, ближче до відкриття трансферного вікна. А поки ми не кажемо «до побачення» Семену Йосиповичу, натомість із цікавістю чекаємо кроку від очільників «Таврії».

Слава ЖУЛЯН, газета Український футбол

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 05 мая 2024, 08:55 4

Венгрия и Словения повысились в классе по итогам выступлений в Дивизионе 1A

Комментарии