Украина и Польша готовы к Евро на 100%

Жители принимающих стран и болельщики могут полностью сосредоточиться на футболе

Україна і Польща готові до проведення чемпіонату Європи -2012 року з футболу. На цьому під час брифінгу по завершенню п'ятого засідання Українсько-Польської міжурядової комісії з питань економічного співробітництва наголосив Віце-прем'єр-міністр - Міністр інфраструктури України Борис Колесніков. «Україна і Польща практично на 100% готові до старту першості континенту з футболу 2012 року... Тож мешканці приймаючих країн, усі вболівальники можуть повністю зосередитися на футболі», - запевнив урядовець.

«Я вдячний Польщі за плідну та ефективну співпрацю за всі роки підготовки до Євро-2012. Переконаний, що завдяки цьому чемпіонату мають зростати торговий оборот між двома країнами та розширюватися туристичні маршрути», - підкреслив Борис Колесніков.

В свою чергу Віце-прем'єр-міністр - Міністр економіки Республіки Польща Вальдемар Павляк зауважив, що торговий оборот між країнами-організаторами Євро-2012 вже зріс на 30%. «Цей турнір буде добрим імпульсом для спілкування між людьми, а вся підготовлена до проведення чемпіонату інфраструктура служитиме українцям і полякам протягом багатьох наступних років», - сказав Вальдемар Павляк.

Информационный центр «Украина-2012»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 04:54 3

Также Луис отметился голевой передачей на Лео

Комментарии