Карпаты представили новую форму + ФОТО

Новая форма - результат совместной работы львовского клуба и испанской фирмы Joma

ФК «Карпати» представив нову колекцію ігрової форми, в якій команда гратиме у сезоні 2012/13. До звичних зелених та білих смуг додалася і новинка - ледь помітна орнаментна вишивка. Детальніше про нову форму розповів керівник відділу постачання та збуту ФК «Карпати» Юрій Бойчук.

«Нова форма - це результат співпраці «Карпат» і нашого технічного спонсора - іспанської фірми Joma, з якою у нас підписаний трирічний договір. Кольористика форми залишилася незмінною. Під час розробки дизайну форми ми використали досвід провідних іспанських клубів, які грали чи грають у формі цього виробника. Маю на увазі «Валенсію», «Севілью» та «Хетафе» - розповідає Юрій Бойчук.

«Щодо новинок, які тепер прикрашатимуть форму «Карпат», то це подовжені контури рукавів, тут використані найсучасніші технології, що дозволять пропускати повітря і покращувати самопочуття гравця. Також новою є тканина. Новаторські дизайнерські рішення втілені в спеціальних клубних знаках та різноманітних ступенях захисту від підробок. Зважаючи на тенденцію щодо вишиванок, ми нанесли її на білі вертикальні смуги. Зблизька добре помітні контури орнаментів».

«Основною формою «Карпат» у новому сезоні буде смугаста зелено-біла футболка з білими шортами і білими гетрами. Виїзна - це зелена форма з темно-зеленими шортами і такими ж гетрами. Резервна форма - знову ж таки смугаста футболка, але вже із зеленими шортами і зеленими гетрами. Червоно-чорного варіанту форми у цьому сезоні не буде» - продовжує Юрій Бойчук.

Побачити на власні очі нову форму присутні змогли завдяки трьом учням СДЮШОР «Карпати» 1996 року народження (тренери Олег Бойчишин та Валерій Гарячий) - Павлу Макогону, Олегу Мозілю та Івану Дині. За їхніми словами, нова форма зручна та приємна, а особливо хлопцям сподобалася вишиванка.

Також Юрій Бойчук розповів, що співпраця з Joma не обмежиться однією лише формою. «Зміни стосуються всієї колеції карпатівського одягу. Розширений варіант становитиме понад 60 асортиментних позицій. В порівнянні з минулою колекцією, ми запропонуємо нашим уболівальникам нові сувенірні м'ячі, ряд найрізноманітніших футболок та інших речей, які можна буде використовувати повсякденно. Все продаватиметься в мережі магазинів «Фанат» починаючи з 30 травня цього року. Для фанів з абонементами, ясна річ, діятиме знижка. До речі, суттєвої цінової різниці між старою та новою колекцією не буде - ми хочемо, щоб речі були доступними, тому вирішили не піднімати ціни».

Наостанок Юрій Бойчук повідомив, що клуб працює над розширенням географії продажу своєї продукції. Так, за словами керівника відділу постачання та збуту, з липня карпатівські товари можна буде придбати в більшості обласних центрів України».

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 08 мая 2024, 11:58 67

Николай Сираш не выходит на связь

Комментарии