Артем ФЕДЕЦКИЙ: «До последнего ждал вызова в сборную»

Защитник считает, что только возникновение экстремальной ситуации позволит ему сыграть на Евро-2012

Олег Блохін уже оголосив розширений список із 26-ти виконавців. У заповітну заявку на чемпіонат Європи має потрапити 23 футболісти. Тож, трьох гравців наставники «синьо-жовтих» відсіють упродовж травня (остаточний список в УЄФА потрібно подати до 29-го травня). Ще є резервний список із 8-ми футболістів.

Їм наказано самостійно підтримувати форму і бути готовим в будь-який момент прибути в збірну. Цій когорті не позаздриш. Шанси зіграти на Євро мінімальні, а коротку відпустку, через загрозу мобілізації, зіпсовано. Виходить так, що після того, як Олег Блохін визначиться із заявкою, відпустки залишиться лише кілька днів. Одним з таких резервістів став Артем Федецький, з яким й поспілкувався кореспондент сайту «Футбол 24».

- Дуже сумніваюся, що мені випаде честь зіграти на Євро-2012, - розпочав розмову футболіст. - Хіба виникне якась екстремальна ситуація.

- При плануванні відпустки ви враховуєте те, що потрапили у резервний список Олега Блохіна?
- Безперечно, інакше не може бути. Ситуації можуть бути різними. Не дай Бог, хтось із основних отримає травму, тоді мене можуть викликати у збірну.

- Поїздку за кордон не планували?
- Наразі, таких планів не маю. Почекаю розвитку ситуації. Підтримуватиму форму. Хоча ймовірність знадобитися збірній невелика, кондиції буду підтримувати.

- Тренерський штаб якісь рекомендації по підтримці форми вам надав?
- Ні, жодних рекомендацій не було.

- А як ви дізналися про те, що потрапили в резерв?
- З інтернету. Зі збірної до мене ніхто не телефонував.

- Мабуть, розчаровані не потраплянням в основний список?
- Звісно, розчарований. До останнього сподівався на виклик у збірну. Можливо, не потрапив у список через те, що взимку не проводив із командою тренувальних зборів.

Андрій Захарчук, football24.ua

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 06 мая 2024, 23:25 3

Юлия не очень хочет уезжать из Испании

Комментарии