«Карпаты останутся в Премьер-лиге!»

Прогноз ветеранов «Карпат» на заключительный тур чемпионата

Думки та прогнози ветеранів «Карпат» напередодні заключної гри рідної команди з «Дніпром»

Ігор КУЛЬЧИЦЬКИЙ: «Дніпро» вже вирішив свої турнірні завдання. У «Карпат» є хороший шанс залишитися серед еліти. Головне, щоб «усі були за одного, а один - за всіх». Тож на полі гравцям потрібно проявити свої бійцівські якості, не розслаблятись, не дати розвернутись суперникам. «Карпати» повинні так діяти, як в недавній кубковій грі з «Металургом», зробити висновки після програшних виїзних матчів проти «Оболоні» та «Арсенала». Вважаю, що «Карпати» повинні залишитися у Прем'єр-лізі».

Володимир ДАНИЛЮК: «Думаю, «Карпатам» достатньо буде зіграти внічию у Дніпропетровську. Для досягнення цього результату повинна бути повна самовіддача гравців на полі, пресинг суперників. І не треба чекати на результат матчу «Чорноморець» - «Оболонь». Якщо одесити програють на очах своїх вболівальників з різницею у три голи, то це буде для них повною ганьбою».

Ростислав ПОТОЧНЯК: «Шанси зберегти прописку у лізі у «Карпат» хороші. У цій ситуації треба, в першу чергу, надіятись на себе, а не на результат матчу в Одесі. «Дніпро» після виходу у єврокубки вже нічого не лімітує. У гравців «Карпат» - більше мотивації. Головне для них - чітко зіграти в обороні та правильно розподілити фізичні сили на весь надважливий для львівської команди поєдинок».

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 07:44 0

Каталонскому клубу покорилось историческое достижение

Комментарии