УПЛ начала обучение тренеров стюардов

Специальный тренинг стартовал в Киеве

За ініціативи ПРЕМ'ЄР-ЛІГИ у Києві стартував тренінг з навчання тренерів стюардів на стадіонах. Триденний курс проходить на базі «Оболонь Арени». Подібний навчальний захід проводиться в Україні вперше та із залученням сертифікованого УЄФА вітчизняного експерта, який має ліцензію на підготовку тренерів стюардів.

В основі програми спеціальна розробка британської ESSMA (Європейська асоціація управління безпекою на стадіонах), підготовлена для України та Польщі до проведення фінальної частини УЄФА Євро-2012. Курс увібрав найкращі європейські практики підготовки персоналу з безпеки на стадіонах, втілені на аренах Англії, Шотландії, Нідерландів та інших країн.

До участі у тренінгу запрошені представники клубів Прем'єр-ліги та кількох клубів Першої ліги. Таке представництво пояснюється прагненням впровадити єдині стандарти підготовки стюардів в Україні. По завершенні навчання слухачам будуть вручені сертифікати, які дозволять створювати на місцях клубні учбові центри для підготовки персоналу з безпеки на стадіонах.

Прем'єр-ліга висловлює подяку ФК «Оболонь» за допомогу в організації та проведенні тренінгу.

fpl.ua

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 21:13 2

Леверкузенцы в матче 32-го тура чемпионата Германии разгромили «Айнтрахт» Франкфурт