Анатолий ДЕМЬЯНЕНКО: «Легкой жизни Шахтеру не обещаю»

Чтобы выйти в финал Кубка Украины, «Волыни» придется переступить через «не могу», уверен тренер

Головний тренер луцької «Волині» Анатолій Демяненко продовжує приймати вітання із перемогою у чвертьфінальному двобої із «Арсеналом». Утім, одночасно вболівальники луцького клубу переймаються результатами жеребкування наступної стадії національного кубку. Анатолій Васильович прокоментував клубній прес-службі вибір жеребу.

- Так, суперник нам попався найскладніший з тих, які залишилися. Але ж гратимемо вдома, сподіваюся і вірю, що прийде повний стадіон, так само як у матчі в чемпіонаті. І сподіваюся передусім на власні сили - на налаштування своїх гравців. До фіналу, в якому мріє зіграти будь-який футболіст, - рукою подати, треба тільки переступити через «не можу».

- Ви все ж сподівалися іншого суперника?
- «Шахтар» міг і раніше нам попастися. Грали з іншими командами, правда ж? Забралися високо, значить треба підтримувати марку, не збавляти вимог до себе. Легкого життя «Шахтарю» в Луцьку не обіцяємо, даватимемо бій, як і вчора у києві «Арсеналу».

- Анатоліє Васильовичу, вболівальників цікавить наступний поєдинок «Волині», у Львові з «Карпатами». Чи знають гравці про дух цього матчу?
- В принципі, у нас кожен з поєдинків, які грали останнім часом такий. Але цей - все одно - надпринциповий. Дербі, воно завжди - дербі, у якому стані не перебували б команди, на якому місці не йшли, хто б ними не керував. Це матч з розряду «завжди вирішальних», до нього прикута увага глядачів. Тому, як кажуть, не маємо права на погану гру. Про це й казатиму футболістам.

fc.volyn.net

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 27 апреля 2024, 17:45 2

Смотрите самые интересные моменты матча 33-го тура Ла Лиги

Комментарии