Сергей Ковальчук пожаловался на Черноморец в ФИФА

По мнению футболиста, «Черноморец» нарушил условия контракта

Півзахисник одеського «Чорноморця» Сергій Ковальчук подав заяву в палату з вирішення спорів ФІФА з вимогою виплатити йому належні за контрактом гроші.

«Ми подали заяву в палату з вирішення спорів ФІФА. Клуб ми заздалегідь попередили про свої наміри, проте його керівники продовжують мовчати і ігнорують наші вимоги», - сказав Ковальчук по телефону агентству «Р-Спорт».

Футболіст відмовився називати величину боргу, проте відзначив, що «сума набігла гарна».

Ковальчук зауважив, що зараз не має ігрової практики. «Причому не виступаю навіть за дубль, в складі якого зараз тренуюся. Останній раз в офіційному матчі я грав наприкінці грудня, з «Дніпром». Потім провів збори з командою, на яких я отримав невелику травму, на лікування якої знадобилося три дні. Однак тренер мене зняв з зборів і більше з основною командою я не тренувався «, - розповів Ковальчук.

Гравець розповів, що в зимове трансферне вікно до нього проявляв інтерес ряд російських і казахстанських клубів. «Однак до закриття трансферного вікна залишалося мало часу, і ті варіанти, які пропонувалися, мене не влаштовували», - заявив він.

Ковальчук розповів, що одним з клубів, який зробив йому пропозицію, був казахський «Тобол», в якому зараз головним тренером працює В'ячеслав Грозний. «Хотів попрацювати з цим фахівцем, з цієї причини я розглядав цей варіант», - зазначив 30-річний футболіст.

Контракт з одеським «Чорноморцем» у Ковальчука закінчується в травні. У поточному сезоні він взяв участь в 11 матчах чемпіонату України, останній раз зігравши 10 грудня минулого року проти «Дніпра».

www.footballtransfer.com.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 09 октября 2024, 16:08 1

В сборной Украины снова работают с известным брендом

Комментарии