Официальное заявление руководства ПФК Александрия

Александрийский клуб отрицает договорной характер предстоящего матча с «Арсеналом»

Офіційна заява керівництва ПФК «Олександрія»

Керівництво ПФК «Олександрія», громадськість міста, палкі шанувальники нашої футбольної команди обурені інсинуаціями, щодо договірного характеру матчу ПФК «Олександрія» - «Арсенал» (Київ). З цього приводу хочемо висловити своє тверде, непохитне переконання про наступне - це не що інше, як провокація, яка спеціально запущена в засоби масової інформації, щоб заплямувати честь і гідність ПФК «Олександрія» та нашого суперника. Кому це вигідно,- ми не знаємо: тим, хто ставить на тоталізатор, фанам, чи деяким функціонерам від футболу, а можливо, це лише інформаційні плітки.

ПФК «Олександрія» завжди сповідував і надалі буде дотримуватись принципу справедливої та чесної гри, без будь-яких домовленостей. Ми радіємо від здобутих перемог у Чемпіонаті, котрі виборювалися чесною та безкомпромісною грою наших футболістів, і розчаровані невдачами, але це наші внутрішні проблеми. Усі, хто цікавиться професійно футболом, не може звинуватити нашу команду в договірних матчах. Ми твердо переконані і віримо, що і наш суперник - ФК «Арсенал» суворо дотримується Регламенту Прем`єр-ліги, де чітко виписана головна фабула правил футболу - «Чесна гра».

Ми в своїй повсякденній діяльності виступаємо за популяризацію та підвищення престижу футболу в Україні, забезпечення необхідного рівня майстерності футболістів для успішного виступу клубних та національних команд України в міжнародних змаганнях.

ІАЦ ПФК « Олександрія»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 12:05 13

Украинский вингер «Челси» понимает, что может играть значительно лучше и эффективнее

Комментарии