Евгений ХАЧЕРИДИ: «Донбасс-Арена - лучший стадион в мире»

Но играть матчи Евро-2012 защитник сборной Украины хотел бы на «Олимпийском»

Оновлений НСК «Олімпійський» за усіма показниками поступається донецькій «Донбас Арені». Таку думку в інтерв'ю журналу «Футбол» висловив захисник київського «Динамо» та національної збірної України Євген Хачеріді. Головним недоліком київської арени футболіст вважає бігові доріжки.

«Треба говорити прямо - арена в Донецьку яскравіше за всіма параметрам. Це чисто футбольний стадіон. Грати на ньому одне задоволення. Хороша акустика, атмосфера. Візуально стадіон нагадує літаючу тарілку. Дуже красиво, особливо в темно-синіх тонах ввечері. Зізнатися, кращого стадіону, ніж «Донбас Арена», в світі я не бачив, хоча багато де вже пограв. Головний мінус «Олімпійського» - бігові доріжки. Навіщо їх залишили, я не розумію», - сказав динамівець.

Водночас, на його переконання, матчі Євро-2012 краще б було грати саме у Києві. «Краще б всі ігри грали на «Олімпійському». Потрішки ми починаємо звикати до нової арені. Шкода, що на груповому етапі ми граємо лише одну гру в Києві. До того ж в Донецьку нефартовий для України стадіон. Наша збірна жодної гри на «Донбас Арені» не виграла. Втім, будемо ламати неприємну традицію!», - наголосив Євген Хачеріді.

2012ua.net

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 09 мая 2024, 01:51 0

Винисиус Жуниор отметился 1 ассистом и помог королевскому клубу победить 2:1

Комментарии